top of page

Vill du sälja dina produkter på Slättens mat & mystik?

Vi kommer att förnya evenemanget Slättens mat & mystik! I år kommer evenemanget att ordnas 9.9-10.9.2022. Med evenemanget vill vi fortsättningsvis visa upp och lyfta fram det stora utbudet av mat, hantverk och kultur som finns i regionen, men på ett nytt sätt!

Lördag 10.9 testar vi ett nytt koncept! Vi planerar att ta Slättens mat och mystik ut i byarna och detta första år kommer vi att ordna en rutt mellan Närpes och Övermark. Under denna rutt kommer det att finnas samlingsplatser där man kan stanna för att ta del av bland annat mat, kultur, hantverk och torgförsäljning. På dessa platser ordnas program under lördagen: Öjskogsparken, Cornelia, Övermark lemonadfabrik & Hemmanet. Besökarna kan ta sig till dessa platser på egen hand eller med buss som är gratis.

 

I Övermark vid lemonadfabriken ordnas skördemarknad och vi hoppas att ni vill vara med och sälja era produkter där!

 

Skördemarknad i Övermark vid lemonadfabriken

Lördag 10.9.2022 kl. 11.00-15.00

Ingen avgift

Anmäl dig till sofia.lindegard@dynamonarpes.fi eller +358 50 32 03 411

Anmäl dig senast 2.9.2022

Till marknaden är försäljare från hela Närpes med omnejd välkomna!

Obs! Eget tält eller bord med.

 

Det finns också möjlighet att sälja sina produkter vid Öjskogsparken eller Cornelia. Vill du sälja produkter vid Öjskogsparken kontakta sofia.lindegard@dynamonarpes.fi och vill du sälja dina produkter vid Cornelia kontakta info@cornelia.fi

 

Fredag 9.9 kommer att vara restaurangerna, måltidens och kulturens kväll. På fredag kväll vill vi locka folk till centrum för att äta, handla i butikerna och ta del av kultur. Det kommer inte att ordnas någon traditionell marknad på torget under fredagen, utan marknaden flyttas till lördagen och Övermark.

 

 

Vid frågor om skördemarknaden vänligen kontakta mig på sofia.lindegard@dynamonarpes.fi eller +358 50 32 03 411

bottom of page