top of page

Närpiö ruoka & mystiikka

Haluaisitko myydä tuotteitasi tapahtuman yhteydessä?

Uudistamme Närpiön ruoka ja mystiikka -tapahtumaa! Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 9.9-10.9.2022. Tapahtuman myötä haluamme jatkossakin esitellä ja korostaa seudun ruokatuotteiden, käsitöiden ja kulttuurin laajaa tarjontaa, mutta uudella tavalla!

Lauantaina 10.9 testaamme uutta toimintaideaa! Lakeuden ruoka ja mystiikka viedään kyliin ja nyt ensimmäisenä vuonna järjestämme kuljetuksen Närpiön ja Ylimarkun välille. Reitin varrelle tulee kokoontumispaikkoja, joissa tarjolla on muun muassa ruokaa, kulttuuria, käsitöitä ja torimyyntiä. Seuraavissa paikoissa järjestetään lauantaina ohjelmaa: Öjskogin puisto, Cornelia, Ylimarkun limonaditehdas ja Hemmanet. Kävijät voivat tulla paikalle omatoimisesti tai maksuttomalla bussikyydillä.

Ylimarkun limonaditehtaalla järjestetään sadonkorjuumarkkinat ja toivotamme teidät tervetulleiksi paikan päälle myymään tuotteitanne!

 

Sadonkorjuumarkkinat Ylimarkun limonaditehtaalla

Lauantaina 10.9.2022 klo 11.00-15.00

Maksuton tapahtuma

Ilmoittautumiset: sofia.lindegard@dynamonarpes.fi tai +358 50 32 03 411

Ilmoittautumiset 2.9.2022 mennessä.

Koko Närpiön ja lähitienoon myyjät ovat tervetulleita markkinoille!

Huom! Oma teltta tai pöytä mukaan.

 

Tuotteitaan voi myydä myös Öjskogin puistossa tai Cornelian yhteydessä. Ota yhteyttä sofia.lindegard@dynamonarpes.fi jos haluat myyntipaikan Öjskogin puistosta ja info@cornelia.fi jos haluat myyntipaikan Corneliasta.

bottom of page